Kotisiivous

Kotisiivoukset Tampereella ja ympäristössä

Kotinne siivous on meille luottamusasia.
Siivoojamme ovat motivoituneita alan ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä huolellisesti ja laadukkaasti.

Hoidamme puolestanne kotinne ylläpitosiivoukset omien tarpeidenne mukaan esim. viikoittain, joka toinen viikko tai kerran kuussa.

Ylläpitosiivoukseemme kuuluu

  • mattojen tuuletus/tamppaus
  • pöly- ja tasopyyhintä
  • ovien yms. jälkien pyyhintä
  • peilien, lasiovien pyyhintä
  • keittiön ja wc-tilojen puhdistus
  • roskakorien tyhjennys
  • imurointi (myös sohvat, listat jne.)
  • lattioiden kostea-/nihkeäpyyhintä
  • muut erikseen sovitut työt

Siivouspalvelumme suoritetaan aina yrityksemme omilla välineillä ja aineilla, jotka sopivat myös esim. allergikoille ja astmaatikoille.

Suursiivous

Meiltä voitte tilata myös suursiivouksen silloin, kun kotinne siivouksesta on vierähtänyt hiukan aikaa tai valmistelette juhlia. Suursiivouksessa siivoamme kotinne katosta lattiaan (ikkunanpesu tilataan erikseen lisäveloituksella).

Halutessanne myös saunan pesut, ikkunoiden pesut, pesuhuoneiden kalkinpoistot yms. siivoustyöt. Meiltä myös patjojen, kalusteiden, mattojen yms. pesut painehuuhtelukoneella.

SOITA JA KYSY LISÄTIETOJA

KOTISIIVOUS

Kotisiivoukset laadukkaasti Tampereella ja ympäristössä. Kotinne siivous on meille luottamusasia. Siivoojamme ovat motivoituneita alan ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä huolellisesti ja laadukkaasti.

Kotitalousvähennystä voi hakea verotuksessa kotityöpalvelusta, joka tehdään asiakkaan kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Myös vanhemmille tai isovanhemmille teetetystä kotityöpalvelusta voi hakea kotitalousvähennystä. Omavastuu on 100€/vuosi.

1.1.2022 kotitalousvähennysprosentti on 60% ja enimmäismäärä 3500€. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, jolloin puolison kanssa sitä voi saada kaksinkertaisen määrän yllä mainituista.

Katso lisää www.vero.fi.

Ota yhteyttä

ARVONLISÄVEROTON SIIVOUS

Mikäli Sinulla tai läheiselläsi (omat vanhemmat, isovanhemmat) on toimintakyky alentunut iän, sairauden tai vamman vuoksi, siivouksen voi saada ilman arvonlisäveroa. Arvonlisäveroton palvelu on lisäksi kotitalousvähennyskelpoinen.

Miracle-palvelut Oy kuuluu yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajien rekisteriin, jota ylläpitää ja valvoo Valvira.

ALVITON HINNASTO

Katso lisätietoja www.vero.fi ››

Apuvälineet arjen haasteisiin

Miracle-palvelut Oy ja MK Apuvälineet ovat yhteistyössä ja toimivat samassa liiketilassa. MK Apuvälineet on kotimainen verkkokauppa ja myymälä Tampereella, joista löytyy laaja valikoima arjen apuvälineitä.

Myymälä sijaitsee Miracle-palvelut Oy:n yhteydessä osoitteessa:

Nyyrikintie 14, 33540 Tampere myymälä avoinna: ti–to 10–16 tai sopimuksen mukaan info@apuvalineet.fi, puh 050 526 0590

Siirry verkkokauppaan tästä