Liinavaatevaihtopalvelu

UUSI liinavaatevaihtopalvelu kotisiivousasiakkaille

Miracle-palvelut Oy laajentaa palvelutarjontaansa ja mahdollistaa yhteistyössä Comforta Oy:n kanssa liinavaatevaihtopalvelun kotisiivousasiakkailleen ensimmäisenä siivousliikkeenä Tampereen alueella.

Miracle-palvelut Oy ja Comforta Oy ovat kehittäneet yhteistyössä palvelumallin, jossa asiakkaan on mahdollista saada kotisiivouksen yhteydessä liinavaatteiden vaihdon ja vuoteen petauksen kokonaispalveluna sisältäen: tekstiilien hankinnan, pesut, mankeloinnin, kuljetukset ja pakkaustarvikkeet.

Uusi palvelumalli parantaa asiakaskokemusta liinavaatteiden ollessa tärkeä osa päivittäistä hyvinvointia. Asiakkaat arvostavat ammattimaisesti viimeisteltyjä ja laadukkaita tekstiilejä, jotka helpottavat arkea ja vähentävät niiden huoltoon käytettyä aikaa.

Saadaksesi palvelun käyttöösi kotisiivousasiakkaanamme, tilaa liinavaatevaihtopalvelu lisäpalveluna, sovi palvelun laajuus ja liinavaatteiden vaihtovälit.

Me toimitamme tarvittavat tekstiilit ja sijaamme sovitut vuoteet vaihtovälin mukaisesti ja kuljetamme käytetyt tekstiilit pesuun.

Liinavaate-hinnasto

Alv 0 % Alv 24 %
Setti 1, 1 x lakana 1 x pussilakana 1 x tyynyliina 14,90€
Setti 2, 1 x parisängyn lakana 2 x pussilakana 2 x tyynyliina 19,90€
Erikseen laskutettava:Ylimääräiset

  • tyynyliinat 1€/ kpl
  • vuodesuoja 5€/ kpl
  • Dissolve-säkki eritepyykille 1,50€/ kpl

Hinnat sisältävät alv:n 24%.