Kasvomaskit ja desinfektioaineet ovat saapuneet Miracle-kauppaan

Miraclelle puhtaus, turvallisuus ja hygienia ovat erityisen tärkeitä. Koronaepidemian kehitystä seurattuamme, olemme päättäneet ottaa Miraclekauppa.fi:n valikoimiin kasvomaskit ja käsien desinfektioaineet. THL:n odotetaan antavan suosituksen maskien käytöstä viikkojen 32 tai 33 aikana. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia turvallisia ja laadukkaita kasvosuojia ja desinfektioaineita verkkokaupastamme. Entuudestaan tarjolla on myös visiirejä, jotka ovat vaihtoehto pisarasuojaksi erityisesti heille, joille kasvomaski ei terveyssyistä tai hengityksen vaikeutumisen vuoksi sovi.

Mitä hyötyä kasvomaskeista on? Kasvomaskit estävät erityisesti aivastuksista ja yskähdyksistä syntyvää pisarointia, joka on monien tautien ensisijainen leviämistapa. Maski antaa lisäsuojaa epidemiaa vastaan sekä kantajalleen että tätä ympäröiville ihmisille. Epidemian laantumisen kannalta merkityksellistä olisi, että juuri oireettomat kantajat suojautuisivat maskilla, mikä vähentäisi varsinkin pisaratartuntojen määrää. Maskia suositelllaan käytettäväksi aina ihmisten joukossa liikkuessa, esimerkiksi kaupassa asioidessa tai joukkoliikennevälineissä matkustettaessa. Valikoimassamme on sekä pestäviä kolmikerroksisia kasvomaskeja että kertakäyttöisiä lateksittomia hengityssuojia.

Käsien desinfektioaineista valikoimassamme on laadukas kotimainen Erisan Pro Etasept desinfektiohuuhde, jolla voi viimeistellä käsien tehokkaan puhdistuksen käsienpesun jälkeen tai puhdistaa kädet tilanteissa, joissa käsienpesumahdollisuutta ei ole saatavilla. Etasept sisältää kosteuttavaa glyserolia, joten se on myös hellä iholle.

Muistathan, että toimitus kotisiivousasiakkaille siivouskäynnin yhteydessä on ilmainen!