Hyvä asiakkaamme

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemian viranomaisten tiedotusta ja olemme omalta osaltamme tehostaneet vielä ennestäänkin tärkeitä hygienia-asioita.  

Siivousvälineet puhdistamme ja desinfioimme aina käytön jälkeen. Työtä teemme edelleenkin puhtailla, laadukkailla ja asianmukaisilla siivousvälineillä. 

Meille tärkeintä on asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys.  Teemme sen eteen jatkuvasti ja aktiivisesti työtä. Erityisesti korostamme hyvää käsi – ja yskimishygieniaa Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen ohjeiden mukaisesti. 

Nyt me kaikki vietämme kotona enemmän aikaa kuin normaalisti, on erityisen tärkeää, ettei kodin pöpöt ja pölyt lisäänny ja yleinen hygieniataso kärsi. Kotona oleskelu ja etätyökään ei ole este siivoukselle, yhteistyöllä saadaan sekin onnistumaan.

 

Siivousohjeet yleisesti kaikissa tiloissa

Tilat siivotaan aina puhtaista kohteista likaisempiin päin. Kaikki usein kosketeltavat pinnat (esim. ovenkahvat, käsinojat, pöytäpinnat, valokatkaisijat, vesihanat) tulee puhdistaa huolellisesti ja usein. Oikeilla puhdistusaineilla ja välineillä.


•    Siivouksessa käytetään heikosti emäksistä yleispuhdistusainetta. Saniteettitiloissa voi siivousta tehostaa käyttämällä desinfiointiainetta.

•    Kädet suojataan käsineillä pintoja puhdistettaessa. Siivouksen aikana ja jälkeen   käsineet vaihdetaan aina uusiin.

•    Siivousvälineet puhdistetaan huolellisesti siivouksen päätyttyä.

•    Roskakorit pitää päällystää helposti irrotettavilla, vuotamattomilla pusseilla ja tyhjennettävä usein.

•    Kädet pestään vedellä ja saippualla kyynärvarsia myöten, kun käsineet on riisuttu, lisäksi käytetään tarvittaessa käsidesiä.

 

 Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta on Terveyden ja Hyvinvointilaitoksen THL sivuilla.